Leeds eier Andrea Radrizzani

Italienske Andrea Radrizzani ble søkkrik på å bygge opp et medieimperium rundt tema sport (så det er håp) i samarbeid med kinesiske investorer. – Det er hans svært gode kontakter i Kina som nå gjør at han nå er svært aktuell som kjøper av Inter Milan. Serie A klubbens kinesiskeeiere Suning Holdings Group har siden Covid 19 pandemien hatt problemer og solgt unna flere av sine eiendeler. – Og selv om økonomien er bedre i selskapet har de besluttet å selge.

Bloomberg skriver at Andrea Radrizzani er interrersert i å kjøpe Inter Milan, men at han er avhengig av å selge Leeds til en god pris for å ha råd.

Les: Ronaldo som fikk Rudi Garcia sparket, vil hjelpe til med å hente Zinedine Zidane eller José Mourinho

Selger Leeds kjøper Inter

Våren 2017 kjøpte Andrea Radrizzani hele Leeds og finansierte også klubbens tilbakekjøp av Elland Road. – Siden det har den klassiske klubben returnert til Premier League. – The Mirror melder at prisen på Inter Milan vil ligge på 884 millioner pund.

Leeds for for øyeblikket ligger på 16.plass i Premier League to poeng over den røde streken må unngå nedrykk for at Andrea Radrizzani skal ha mulighet til å finansiere kjøpet av Inter Milan.

Les: Argentinsk media: Chelsea har endret kontrakten til Fernandez