Enzo. (foto: chelsea, twitter)

For under ett år siden ble Benfica-supporterne kjent med en energisk ung argentiner. Enzo Fernandez dro til fra start og ble en viktig del av den suksessrike Benfica-maskinen under Roger Schmidt. I VM-sluttspillet fortsatte midtbanespilleren karrierebykset, der han avsluttet sitt første VM med tittel og prisen som VMs beste unge spiller. Chelsea tok dette som en invitasjon og presset frem exiten i januar, som endte som Premier Leagues dyreste signering.

Overgangen ble ingen rasktvirkende lykkepille for Chelsea, men med 13 kamper (2 assists) i den blå drakta har Fernandez vist han har potensialet til store sesonger foran seg på Stamford Bridge. Londonklubben sikret seg kontrakt med 22-åringen til 2031 (fordelte utgiftene dermed over en lengre periode), nå viser det seg at det ikke bare var av regnskapsmessige årsaker.

LES: Bundesliga-stjernen Marcus Thuram klar for overgang

Ifølge argentinske TyC sports har Chelsea tre måneder etter signering allerede utnyttet seg av opsjonen på ytterligere sesong. Dette betyr at Enzo Fernandez på papiret skal feire sin 31-årsdag på Stamford Bridge i 2032.

LES OGSå: Dette er årsaken til at Christophe Galtier snart for sparken av Paris Saint-Germain