Har vært henvist til tribunen når det gjelder en av Englands hotteste defensive midtbanespillere. (foto: united, twitter)

Det var en periode engelsk media hadde begynt å forberede seg til den engelske landslagsspiller Kalvin Phillips skulle gå ut på Old Trafford for de første bildene i United-drakt. De siste månedene med kaos på sidelinjen, på kamparenaen og på styrerommet har likevel sett ut til å dempe Phillips sin entusiasme for å dra på den røde drakta. Ifølge The Athletic er det ikke selve byen som har fått 26-åringen til å tvile.

For det blir Manchester. The Athletic hevder City er enige med Leeds og Phillips, og markedsavdelingen jobber på spreng for å lage en fet grafisk presentasjon.

LES: Wayne Rooney har gitt absolutt alt, men nå er batteriet tomt

Manchester City har alle de pengene de trenger, en av verdens aller beste trenere i Pep Guardiola og de vinner pokaler. De klarte nå det Manchester United har forsøkt i flere måneder, å hente Kalvin Phillips. Det er to ting som har gjort en overgang til Old Trafford vanskelig:

Leeds-supportere hater Manchester United, og Kalvin Phillips elsker Leeds og Leeds-supporterne. For det andre er det lenge siden Manchester United har vunnet noe.

Overgangssummen skal ligge på 42 millioner pund, samt ytterlige tre millioner hvis prestasjonsbaserte klausuler inntreffer.

LES: Stefan Ortega rykket ned fra Bundesliga – hentes til toppen av Premier League

26-åringen kommer til Etihad for å fylle tomrommet etter Fernandinho som forlot klubben i sommer, og vil kjempe om plassen med spanske Rodri.

LES: Goal: Tottenham klar med bud på Harry Kane-erstatter

Det begynte med Erling Haaland, det fortsetter med Phillips. To spillere Manchester United virkelig har traktet etter de siste sesongene…