Trenger ingen billedtekst for denne. (foto: chelsea, twitter)

Det går ikke spesielt bra for Chelsea denne sesongen heller. Manager Mauricio Pochettino skal fortsatt ha støtte hos spillere og styret til tross for at London-klubben befinner seg helt nede på 12.plass i Premier League.

Ijanuar skal det shoppes med begge henna, men da må noen ut!. Det er «game over» for syv Chelsea-stjerner verdt totalkt 200 millioner euro som Pochettino ber om å pakke kofferten.

Les: UEFA-president Aleksander Ceferin vil endre reglene for å holde på makta lenger

Noni Madueke, Marc Cucurella og Armando Broja er blant spillerne i faresonen i Mauricio Pochettinos Chelsea-utdrivelse. (Kan få hjelp av Durek som er flink til å drive ut one ånder)

TEAMtalk skriver at Chelsea er satt til å svinge øksen på syv spillere ettersom Mauricio Pochettino har som mål å gjøre klubben til seriøse tittelkandidater.

Chelsea led et syvende Premier League-tap på 16 kamper søndag da Everton vant på Goodison Park.

Les: Dette begynner å bli flaut, Pochettino

Mauricio Pochettino hevdet etter kampen at Chelsea må kjøpe nye spillere når overgangsvinduet åpner igjen i januar, til tross for at klubben allerede har brukt i overkant av 1 milliard pund siden Todd Boehly fullførte overtakelsen i fjor.

Til tross for det økende presset på Pochettino, er Chelsea-sjefen støttet av eierne som er klare til å gå gjennom vanskelige tider og oppfylle prosjektet sitt med den tidligere Tottenham-manageren ved roret.

Dette vil kreve enda mer operasjon på et lag som har blitt kuttet og endret mer enn noen annen i Premier League den siste tiden, og i januar vil klubben fjerne spillere de anser som ikke gode nok.

Les: Sky Sports: Bayern-spiller takker høflig nei til Manchester United

Flere spillere i fare
Samtaler har pågått mellom regissørene og Pochettino om hvem som blir sett på som en uunnværlig og ikke på det nødvendige nivået for å bli i overskuelig fremtid, med en liste over navn som risikerer å miste statusen som Chelsea-spillere avslørte.

Noni Madueke, Trevoh Chalobah, Armando Broja, Marc Cucurella, Axel Disasi, Ian Maatsen og Malo Gusto er blant dem som anses som tilgjengelige alternativer som skal selges og erstattes med bedre kvalitet i løpet av de neste to overgangsvinduene.

Madueke, Cucurella, Disasi og Gusto har blitt signert for betydelige kostnader de siste to sesongene, og Madueke har mottatt et gebyr på 29 millioner pund for PSV, Cucurella tjener Brighton opp til 63 millioner pund, Gusto kommer inn fra Lyon for over 30 millioner pund og Disasi koster 39 millioner pund. fra Monaco om sommeren.

Inntak er også planlagt, og prioritet er en spiss. Til tross for kritikken av Nicolas Jackson, håper klubben å utvikle ham og hjelpe ham til å bli en toppspiller i klubben.

I likhet med den slitende Mykhailo Mudryk, signert fra Shakhtar Donetsk for et gebyr som potensielt kan øke til 89 millioner pund i januar, er det tro på Jacksons evne til å realisere sitt fulle potensial i Chelsea.

Victor Osimhen er det øverste målet for midtspiss-posisjonen, men en avtale i januar ser vanskeligere ut for hver dag som går, og sommeren er når Napoli håper å gjøre forretninger siden det vil være flere klubber i budgivningen.

Pochettino legger press på sjefene sine for å flytte i løpet av de kommende ukene og legge til noen førsteklasses talenter i rekkene sine for å redde sesongen og klatre oppover Premier League-tabellen.

Det er håp i klubben om europeisk kvalifisering, men det ser veldig vanskelig ut for de blå akkurat nå.

Chelsea kan nok en gang måtte betale ut enorme summer i løpet av de kommende ukene for å gi kampanjen den nødvendige kvaliteten for en sterkere andre omgang.