Hjem Fotball Hvordan vil det gå med Monaco uten Kylian Mbappe? i dag fikk vi svaret.

Hvordan vil det gå med Monaco uten Kylian Mbappe? i dag fikk vi svaret.

august 13, 2017

Den colombianske spissen Radamel Falcao «El Tigre» har ikke rotet bort målteften i sommerferien, tvert imot har lysten på mål bare vokst. I kveld viste han seg frem med hat-trick og imponerende allstedsnæreveærende spill da Monaco banket Dijon i Ligue 1.

Dijon 1 – Monaco 4 

Det tok ‘El Tigre’, fire minutters spill, å sende en heading i mål etter et innlegg  polske Kamil Glik. Midtveis i første omgang økte Jemerson til 0-2 med et formidabelt saksespark etter en presis corner fra Joao Moutinho, litt etter i det 37 minutt la Falcao et langskudd rett å mål og dermed 0 – 3.

Hjemmelaget reduserte like før pause. I starten av andre omgang fullførte Falcao hat-trick  med en kraftfull heading etter en corner.

Monaco har dermed maksimalt med poeng etter sesongens to første seriekamper – akkurat som Lyon, Marseille og St. Etienne, spennende å se om PSG er i stand til å gjøre det samme de spiller nå mot Guingamp.

Kylian Mbappe satt på benken i hele kampen, det viser seg at Monaco klarer seg helt utmerket uten. I Dijon lages verdens beste senep, men verdens beste fotballag har de ikke.Vi har startet en nysatsning innen E-sport , følger du denne linken kan du lese alt om det.E- sport i samarbeid med iGame Norges raskeste casino.

Lesetips til deg.