Cristiano Ronaldo gleder sine 309 med et bilde hvor han slapper av med en kopp.

Italienske medier er sikre i sin sak, den portugisiske superstjernen Cristiano Ronaldo skriver under på en forlengelse i Juventus denne uken.

I flere måneder har det vært opplest og vedtatt at Ronaldo er på vei bort fra Torino, men nå signerer han på ytterligere et år til frem til 2023. Det er snakket om en retur til Manchester United eller Sporting CP og i det siste Paris Saint-Germain. – Men ting har endret seg, Manchester United er i ferd med å bli «mette i sommer» og Paris Saint-Germain har skiftet fokus til Lionel Messi og kampen for å beholde Kylian Mbappe.

Les: Guardiola stikker en lang finger i øyet på La Liga-presidenten

La Gazzetta dello Sport og Sport Mediaset skriver begge det kommer en signatur denne uken og det raskt. Agent Jorge Mendes reiser til Torino i dag for å ha et siste møte.

Selv om han forlenger er det slettes ikke sikkert Cristiniano Ronaldo blir hele kontraktsperioden. – Den gamle dame gjør et klassisk grep. Forlenge for å få bedre betalt, dog er det en uvanlig strategi for en spiller som er 36 år gammel, men når det er sagt, veldig mye er uvanlig med Ronaldo.

Les: Overgangsekspert: Manchester United så nær neste supersignering