Skal få frem samme game face i Roma-drakt.

I kveld spiller den argentinske angrepsspilleren Paulo Dybala sin siste hjemmekamp for den gamle dame, det vil helt klart bli et følelsesladet øyeblikk for 28 åringen i hvert fall hvis du ser ut ifra hans melding til Juventus sine fans på Instagram søndag kveld.

Juventus tar i mot Lazio i kveld, de to innehar 4. og 5. plassen i Serie A.

«Det er vanskelig å finne de rette ordene for å hilse deg, det er så mange år og så mange følelser involvert, alt sammen,» begynte han

«Jeg trodde vi ville ha vært sammen enda flere år, men skjebnen setter oss på andre veier.
Jeg vil aldri glemme alt du fikk meg til å oppleve, hver kamp, hvert mål.»

Engelsk presse koser seg: Everton har sagt nei til Haaland to ganger for småpenger

«Med deg vokste jeg opp, jeg lærte, jeg levde og jeg drømte. Det har vært 7 år med magi, 12 trofeer og 115 mål som ingen vil ta fra oss. Aldri.

«Takk for at du støtter meg i vanskelige tider. Takk til de som har fulgt meg opp gjennom årene: fra den første til den siste, fra fansen til de som jobber i klubben, alle sammen, trenere og lagkamerater, ansatte og ledere.

«Å bære denne viktige trøya sammen med kapteinsbindet har vært en av de største stolthetene i livet mitt, som jeg håper å vise til mine barn og barnebarn en dag.

«I morgen blir min siste kamp med denne skjorten, det er vanskelig å forestille seg, men det blir vårt siste farvel. Det blir ikke lett, men jeg kommer inn på banen med et smil og hevet hodet, vel vitende om at jeg har gitt alt for deg.»

Drømmen er den samme som for 11 år siden: Vil ha Dean Henderson, men ikke bare på lån