(foto: west ham, twitter)

Både den røde og blå delen er villige til å bla opp 100 millioner pund for Declan Rice som lenge har følt på at det ville vært bra med noe annet etter å ha vært i West Ham siden 2014. Det har ikke vært aktuelt selv før eierproblemene til Chelsea å gå tilbake til sin barndoms klubb for 23 åringen, nesten uansett hva som legges på bordet i form av lønninger og muligheter.

Lysten for å dra bort har tydeligvis blitt mindre for Declan Rice, som nå kan vente med spill i Champions League et år eller to og at West Ham neste sesong har like store, eller større sjanse for å kvalifisere seg neste år som Manchester United som har stått først i køen.

West Ham-manager David Moyes sa for noen uker siden av 100 millioner pund var et godt tilbud som ikke lenger var så godt. – Han mener Declan Rice er verd mer, mye mer.

LES: Liverpool bekrefter årets første spillerkjøp!

The Mirror melder i dag at både West Ham og Declan Rice renger med at han blir, dessuten ser det nå svært sannsynlig ut av han på nytt blir lagkamerat med Jesse Lingard igjen.

Så hvorfor dra når man har det bra?

West Ham har tilbud en åtteårskontrakt på 2,3 millioner kroner i uken, som Declan Rice har sagt nei takk til. – Den defensive midtbanespilleren har kontrakt frem til sommeren 2024.

Les: Vangelis er død 79 år gammel