Jack Grealish hilser på sin sjef

På søndag var både Jack Grealish og Kevin de Bruyne på oppdrag for sine respektive landslag. – De to plassert rett ovenfor hverandre Kevin de Bruyne som Nr 7 på et fantastisk belgisk lag og Jack Grealish som Nr 16 for England.

Til tross for 2- 0 seier til Belgia og et litt uinspirert Engelsk lag var de Bruyne så imponert over Aston Villas livslange stjerne Jack Grealish (kom til klubben da han var seks år gammel).

The Independent skriver at Jack Grealish allerede er på toppen av deres ønskeliste i januar og etter Manchester City sin midtbanestjerne Kevin de Bruyne fortalte manager Pep Guardiola at de har gjensidig respekt og at han var imponert over Jack Grealish.

Les: United har oppdaget et skikkelig islandsk fyrverkeri

Manchester United har nesten til det kjedsommelige forsøkt å hente Aston Villa sin kaptein uten å møte klubbens krav om en milliard (i området 100 millioner pund). – Dette er penger som Manchester City har blitt overbevist om at det er verdt å bruke, og i samtalene med Jack Grealish vil de bruke det som er en av verdens meste midtbanespillere som «lokkemiddel».

Aston Villa signerte nylig en ny femårskontrakt med sin kaptein.