Sir Jim Ratcliffe

Stemmer ryktene vi nå hører ut fra Spania betyr det for Manchester United at de kommer til å beholde Erik ten Hag frem til sommeren. – Real Madrid manager Carrlo Ancelotti har flere ganger uttalt at ingenting skal få han til å bryte sin kontrakt. Barcelona klarte det ikke og det kommer ikke Sir Jim Ratcliffe til å gjøre heller selv om han sitter på Storbrittanias største pengebinge.

Den italienske managere vil ikke oppleve igjen alt hatet han fikk etter han forlot Everton før kontraktsutløp for å overta nettopp Real Madrid. – Det han fikk til for «The Toffies» var nærmest et mirakel. Han løftet allerede skakkjørte Everton i 2020/21 til 8 fattige poeng bak en Champions League-billett. Sesongen etter Ancelotti endte Everton to poeng unna nedrykk.

Få har samme respekt blant spillere, ledelse og fans som Carlo Ancelotti. Den italienske reven er to ganger kåret til verdens beste trener. Han har 4 Champions League-titler med to klubber, serietittel i Serie A, Bundesliga, Premier League, Ligue 1, La Liga og er cupvinner med klubber i alle de fem største ligaene.

Ikke rart Sir Jim Ratcliffe vil ha Ancelotti om bord i United-skuta.

Journalist Arancho Rodriguez hos radiostasjonen Cope, hevder Real Madrids suksessmanager Carlo Ancelott har et tilbud fra Ratcliffe og Manchester United på bordet. Den italienske reven står beleilig uten kontrakt hos Real Madrid til sommeren, det brasilianske fotballforbundet har håp, men ingen garantier for at Ancelotti tar landslagsjobben.

LES: Forhører seg om Raphael Varane, Takehiro Tomiyasu og Ronald Araujo

Erik ten Hag har i perioder vist han har mye å fare med, men etter den vaklende starten denne sesongen etter nederlenderens andre sesongoppkjøring, må spørsmålet stilles om dette er manageren Sir Jim Ratcliffe ser for seg skal lede Manchester United neste sesong når de store endringene i klubben har kommet på plass.

RADIOSPORTEN: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

Carlo Ancelotti har vist i alle ligaer han har det som skal til for å vinne titlene. Erik ten Hags suksess i Eredivisie, nederlandsk cup, semifinale i Champions League og en engelsk ligacuptittel forteller om et potensiale, men blekner i forhold til Carlo Ancelotti.

Det sies ikke noe om størrelsen på tilbudet til Carlo Ancelotti annet enn at 64 åringen vil bli den best betalte i Premier League. – Lønnsvinner på balløya er Manchester City manager Pep Guardiola som har en årslønn på 20 millioner pund. Omtrent 260 millioner kroner.

Erik ten Hag tjener 7,8 millioner pund.