Nu gjelder det. (foto: barcelona, twitter)

Ingen tror at et svekket Barcelona-lag er et svakt lag, men med Sevilla og Julen Lopetegui på den andre siden av banen på fredag, kan et eneste svakhetstegn være nok til at at La Liga-tittelen ryker.

Real Madrid gjorde jobben med 3-0 over Valencia og jakter nå to poeng bak Barcelona. Dette gir Quique Setién minimalt å gå på. Nå venter Spanias 3. beste klubb på en sammensatt gjeng fra Barcelona.

Les: Juventus har ødelagt statistikken for Ronaldo

Ifølge Mundo Deportivo blir Sergio Roberto og Frenkie de Jong hjemme med skade, Samuel Umtiti står over med karantene.

Dermed må Barcelona-manageren sette sin lit til 17-åringen Ansu Fati og en gjeng med unge B-lagsspillere: Riqui Puig, Chumi, Monchu, Alex Collado, Kike Saveiro og Ronald Araujo.

Fati, Puig og Araujo har alle fått litt spilletid, Collado har smakt på én ligakamp denne sesongen, Chumi har fått med seg Copa del Rey, mens midtbanespilleren Monchu har tilgode med debut på førstelaget.

Les på Popidol: Jason Momoa og Peter Dinklage kan kanskje få meg til å se en vampyrfilm

Fremadstormende talenter hele gjengen, men når vi vet at luringen Lopetegui har alle intensjoner om å vise at han aldri burde fått sparken hos Real Madrid, kan fredagens kamp bli svinedyr for Barcelona – som ikke sparer på andreplasser i La Liga.

Heldigvis er det noen som har vært med på å banke Sevilla før.

Les: The Times: Real Madrid får nå servert Chelsea-stjerne