Fred. (foto: united, twitter)

På søndag var Fred på ferde mot Leeds. Med rundt tyve minutter igjen av kampen sto det 2-2 på Elland Road. Så smatt brasilianeren frem og sørget for scoringen som tippet kampen riktig vei for de seierstrengende røde djevlene. I et intervju med brasiliansk media om det at Ralf Rangnick har kommet inn som vikar, setter Fred fingern på det største problemet til United.

Fred ble hentet til Old Trafford i 2018 og har fått med seg sin del av Manchester Uniteds berg-og-dalbane tur: Mourinho boss, Mourinho ut, Solskjær vikar, Solskjær permanent, Solskjær ut, Rangnick vikar. Alt dette i løpet av Freds rundt treogethalvt års lange opphold hos United.

Les: Rangnick: Jadon Sancho kan nå bli en av de beste vingene i Premier League

-Det er litt rart. Jeg vet at det i fortball er viktig å få gode resultater så raskt som mulig, men det er også viktig å ha en langsiktig plan, begynner Fred til TNT Sports Brazil.

Flying Fred. (foto: united, twitter)

-Jeg mener det er a little bad for us ikke å ha en (permanent manager). Nå handler alt om kortsiktige mål. Vi vet ikke hvordan det blir etter slutten av sesongen, sier Fred.

Les: Italiensk media: Liverpool har siktet seg inn på Lautaro Martinez

Alt handler om kortsiktige mål.

Vi venter også på at Manchester United skal meisle ut en langsiktig plan som tåler stormkastene som uunngåelig kommer når verdens største klubb har perioder med motgang.