Fred

Frederico Rodrigues de Paula Santos, bedre kjent som Fred kom til Old Trafford sommeren 2018 fra Shakhtar Donetsk i en overgang verdt 59 millioner euro. – Siden da har det blitt 139 kamper i Premier League for den 30 år gamle brasiliaske midtbanespilleren, litt i underkant av hva man kunne håpe på.

En stund nå har rykter om exit vært tydelige for Fred som mest av alt ønsket å bli i Manchester United, men også spille for en klubb som kan bruke han mer.

Les: Full keeper-krise hos Real Madrid!

Sky Sports melder: «Fred forlater United – klar for Fenerbahce»

Fred som har vært på UT-listen til manager Erik ten Hag en stund kan begynne å pakke tingene sine. Manchester United er enig med Fenerbahce om en avtale trolig verdt omkring 20 millioner euro. – Det har parallelt vært samtaler om de personlige betingelsene til Fred som det skal være enighet om i prinsipp.

Fenerbache som er en av de tre store klubbene i Tyrkiske Süper Lig har blitt lei av andre og tredjeplasser, klubben som har 19 serimesterskap har ikke vunnet siden 2014. – Fred blir lagkamerat med Joshua King som i ungdomsårene spilte i Manchester United.

Det forventes at en avtale annonserer innen svært kort tid.

LES: I bitter kamp med Chelsea utenfor gressmatta

I løpet av sin tid i England har Fred klart åtte mål og åtte assist på 139 kamper i Premier League. Det har også blitt et mål og en assist på 40 Champions League-kamper.

Kontrakten med Manchester United går ut i juni 2024.