Neymar når alt klaffer (foto: psg, twitter)

Hadde budsjettet til Manchester United i sommer vært på kjent «Glazer-nivå» og Erik ten Hag fikk bestemme alle trekk på overgangsmarkedet, ville vi ha sagt ryktet om Neymar i forhandlinger med United var for utrolig til å være sant. Situasjonen med det forestående eierskiftet i klubben (hvis det blir noe av) skaper likevel en situasjon som er uforutsigbar der det kan snuses på en Neymar-signering.

Med «Ronaldo-Rule» innført, der lønnsvinner David de Gea må akseptere betydelig kutt i lønna hvis han skal få forlengelse, er lønnskravene til Neymar helt urealistiske for Man United. Så hva er greie? Storavisen L’Equipe hevdet tidligere i måneden at Manchester United og representanter for Neymar var i dype forhandlinger om en overgang. Det hjalp ikke at Erik Ten Hag tørt ga et «når det skjer noe, skal dere få vite det»-svar på spørsmålet om linken til Neymar.

LES: Daily Mail: Kvitter seg med spillere for 280 millioner pund

Franske Foot Mercato hevder Neymar til og med har signalisert at Manchester United er klubben han er åpen for hvis han forlater PSG i sommer. Det franske mediet hevder brasilianeren skal ha takket nei til monstertilbud i Saudi-Arabia, 31-åringen er ikke ferdig med spill i Europa.

Vi blåste av det første Ronaldo-ryktet om overgang til United i 2021, og så hvordan det gikk. Neymar på Old Trafford? Vi klarer ikke helt å avskrive muligheten.

LES OGSÅ: Pochettino tråkket på bremsen