Fini i London? (foto: tottenham, twitter)

Antonio Conte lar ikke en mulighet gå fra seg til å rose kaptein Lloris, men klokka tikker farlig fort mot sommer og kontraktsutløp. 35-åringen står fritt til å forhandle med andre klubber fra januar, ifølge Foot Mercato er det en Ligue 1-klubb som står spesielt utålmodig og tripper.

Det er Nice som gjør seg klar med kontraktstilbud, klubben der det hele startet for unge Lloris i 2005. Først på B-laget, så debut på førstelaget samme år. Etter tre år overbeviste Lyon Lloris om overgang før Premier League kalte i 2012.

Les: Bekreftet: Nå er det John Terrys tur på Stamford Bridge

Hos Tottenham har det blitt solide 392 kamper med hver 3. kamp som clean sheet (133). Ifølge Foot Mercato har Nice satt klubbens store sønn som toppmål på overgangsmarkedet i sommer. De har har trolig førstekeeper Walter Benitez på vei ut, og har ifølge den franske avisen fanget opp signaler fra Lloris at han kan være interessert i en retur til gamle trakter.

Les: Sky Sports: Ber Manchester United om leie av Anthony Martial

Antonio Conte har en solid jobb foran seg hvis han skal overtale Lloris til ikke å returnere med heltestatus til barndomsklubben.