Philippe Coutinho

Det er ingenting som holder «Batman» Pierre-Emerick Aubameyang igjen i Arsenal etter klubben valgte å ta fra han kapteinsbindet og samtidig få en strålende effekt ved å bygge midtbanen rundt Martin Ødegaard. – Den norske midtbanespilleren er i en playmaker rolle på midtbanen som ligner den Philippe Coutinho hadde i sin storhetstid i Liverpool.

Granit Xhaka som fikk en lignende straff som Pierre-Emerick Aubameyang tilbake i 2019 har stor sympati for sin lagkamerat og håper han snart kommer tilbake på banen igjen. Til Athletic hadde han følgende å si: «Jeg har vært i en lignende situasjon selv og vet hvordan han føler seg»

Arsenal befinner seg på fjerdeplass etter fire strake seiere, noe som sørger for at manager Mikel Arteta sitt handlingsrom er kraftig utvidet.

Les: Sky Sports: Ber Manchester United om leie av Anthony Martial

Det er få som tror Aubameyang blir, The Mirror skriver at Gunnar allerede har laget en liste over erstattere: Dominic Calvert-Lewin skal være øverst til tross for at Everton-spissen har vært skadet i flere måneder denne sesongen. Daily Star trekker frem den formsterke Fiorentina-spissen Dusan Vlahovic også står på Gunners’ ønskeliste.

Samtidig som dette skjer skal Arsenal få avsetning for Pierre-Emerick Aubameyang. Dette er noe Barcelona som akkurat har signert Ferrán Torres fra Manchester City har tenkt til hjelpe til med, samtidig som de hjelper seg selv med en av sine aller største utgiftsposter.

Mundo Deportivo melder at Philippe Coutinho som aldri har fått det til å svinge skikkelig i Barcelona lenge har hatt lyst til å returnere til Premier League, samtidig som han ikke er så sugen på Newcastle som ikke lukter suksess om dagen.

Barcelona kan være villig til å gjennomføre en bytteavtale med det forbehold at Pierre-Emerick Aubameyang godtar et lønnskutt i forhold til det han tjener i Arsenal i sag. Aller helst vil Barcelona selge for å bedre økonomien.

Coutinho er sammen med Frenkie De Jong en spiller som for øyeblikket hyppig linkes bort fra klubben.

Les: Sky Italia: Lorenzo Insigne fristes av et totalt overraskede tilbud