Naaa. Ikke denne heller. (foto: Chelsea)

Det vil seg ikke for Frank Lampard. Da Chelsea-legenden returnerte til Stamford Bridge som vikar etter oppsigelsen av Graham Potter for ett år siden, skulle Lampard dempe panikken i klubben og sørge for at sesongen ble avsluttet med stil. Den endte enda verre enn den hadde startet. Ikke overraskende er Lampard nå varsom på å hoppe inn i en jobb som fortsetter å sette ham tilbake i trenerkarrieren.

Da Lampard i fjor var linket til trenerjobben for Oxford United, tenkte vi at dette kunne være et greit byks tilbake for å bygge opp selvtilliten. Det ble ingen jobb hos Oxford United.

LES: Etter to opprykk på rad kan Wrexham gå etter Premier League spillere

Denne måneden kom muligheten som vi mente ville være egnet for Lampard. Engelsk media meldte 45-åringen var kandidat til å ta over jobben som landslagstrener for Canada, med blikket vendt mot VM 2026 på hjemmebane (sammen med USA og Mexico). Perfekt, tenkte vi. Langt unna spotlighten på balløya, en helt ny oppgave, forventninger til suksess sånn passe høye.

Vi gjorde oss klare til å ønske Lampard velkommen tilbake til en svært interessant utfordring som trener for vertsnasjon i et VM-sluttspill, men ifølge The Telegraph har Chelsea-legenden tråkket på bremsen.

ENGELSKE KLUBBER: Premier League-klubb bommer totalt når de kaller inn Mourinho

Det engelske mediet hevder Lampard selv valgte å trekke seg fra prosessen etter de innledende samtalene.