Har det artig mens pengene jobber - og sender samtidig mer penger i ligakassa i England. (foto: Reynolds)

Wrexham har rykket opp til League One. – Det betyr økte inntekter for klubben og en stor innsprøytning av kapital fra eierne Ryan Reynolds og Rob McElhenneys Wrexham. Men det stopper defintivt ikke der.

Wrexham sikret en 6-0-seier over Forest Green Rovers på lørdag, og fikk dermed sitt andre opprykk på påfølgende sesonger. Hollywood-skuespillerne tok over klubben i 2021, og førte dem i fjor til opprykk til Football League etter 15 års fravær.

Planen er å nå Premier League ikke bare hente spillere derfra!

Les: Skal gjennomgå reglene for å unngå pisking av fotballspillere

Det walisiske laget kommer til å spille på nivå tre i England neste sesong. En fotballfinansieringsekspert bekrefter at det vi vet av planene er mulig. Wrexham er i stand til å tiltrekke seg Premier League- spillere i det kommende overgangsvinduet, forutsatt at kostnadene for en avtale vil være i tråd med reglene for profitt og bærekraft.

Fotballfinansieringsekspert og professor i økonomi ved Sheffield Business School, Dr. Rob Wilson til Sportsbible : «Wrexham kan gå for Premier League-spillere når de er i League One, spesielt spillere som nærmer seg pensjonisttilværelsen, men det vil komme ned til reglene for profitt og bærekraft. .

«Det er absolutt en mulighet for slike spillere til å gå inn der uansett om de kan levere fordi det er virkelig konkurransedyktig i disse divisjonene.»


Han fortsatte: «Wrexham har en veldig lik historie som Inter Miami. Det er forskjellig når det gjelder liga og spillerstil, men historien er tilsynelatende den samme fordi de skaper en fortelling.

«På Inter skapte Beckham historien som aksjonær og har hentet inn massevis av kjente navn ledet av Lionel Messi som startet med Gonzalo Higuain.

«De har fortsatt med å lage en fortelling som kommer til å være virkelig overbevisende, du vil si det samme om Wrexham.

«Det er en by på fremmarsj som en konsekvens av fotballaget, disse narrativene skaper interesse som skaper kolonnetommer, som skaper økonomi, som skaper sport og prestasjoner.»

Les på F7: Tidligere Liverpool-spiller Naby Keita i full clinch med klubben