Litt over gjennomsnittet engasjert.

Det er ikke noe nytt at godeste Ribery ikke helt klarer å holde på temperamentet sitt. Men denne gangen kan det koste ham og klubben dyrt.

Ribery skal vise at han ikke er hentet inn til Fiorentina på «senior-kvoten». Derfor er det med full styrke inn i alle situasjoner – også etter at fløyta har blåst.

Les: Leicester fikk angrende spillere til å gi bort lønna si

Det var i 2-1-tapet mot Lazio at det tok av for 36-åringen.

Ribery hadde stått for assisten som bragte Fiorentina til 1-1, men måtte se at søndagen ble ødelagt med en kontroversiell scoring for Lazio i det 89. minutt.

Det hele endte med at franskmannen søkte seg til linjemannen som hadde «lukket øynene» for et Fiorentina-frispark og dyttet til ham. To ganger.

Les på Popidol: Strømmetjeneste fjerner kvinner

Vet ikke hvor dette hadde endt, for heldigvis ble han dratt med av Fiorentina-representanter.

Det resulterte selvfølgelig i et rødt kort etter kampen for kontakt med linjemannen, noe som kan gi en laaang karantene på Ribery.

Tidligere ville dette ha gitt rundt tre-kampers karantene, men siden det italienske fotballforbundet har en pågående kampanje for å beskytte dommerne bedre, kan det ende med en straff som svir skikkelig.

Les: Keane og Neville uenige om Solskjær trenger Eriksen

Det som ikke gjør det noe spesielt formildende, er at Ribery ble byttet ut ti minutter før slutt og kom brasende ut etter kampslutt.

En ting er sikkert: temperamentet har ikke stilnet noe med åra.