(c) Bilder: TIL: Bryant Lazaro

Alta IF avsluttet årets sesong i PostNord med 2-1-seier på bortebane over FK Senja sist helg og havnet med det på en 6.plass i avdeling 2.  – Noe som betyr de ikke rykker opp slik de ønsker. 

Tidligere i dag ble det klart at Bryant Lazaro ikke fortsetter som trener for Norges nordligste fotballklubb. – Før sesongen kom han fra jobben som trener for Tromsø sitt B lag.

Les: Dårlige Paul Pogba nyheter

– Klubben har gjort en grundig evaluering av sesongen 2019 og har klare tanker om hvilke prioriteringer som må gjøres for å skape et sterkt Alta IF i 2020 og årene som kommer etter. Det er viktig for oss å bygge klubb og at a-laget vårt skal ha en tydelig identitet på alle områder, skriver Alta IF på sin hjemmeside.

 

– I løpet av sesongen og i den evalueringen som har vært, har det kommet klart frem at klubben og Lazaro har ulik forståelse av hva dette skal være, hvordan det skal komme frem og hvilke prioriteringer som må gjøres. Alta IF ønsker å takke Bryant for den jobben han har gjort i 2019 og ønsker han masse lykke til i sin videre trenerkarriere.

Les på Popidol: 60 år etter første nummer får Asterix sin første heltinne