Da det for noen dager siden ble annonsert at Paul Pogba forlater Old Trafford i slutten av måneden til et øredøvende skuldertrekk fra Manchester United fansen. Siden den franske superstjernen kom tilbake fra Juventus i 2016 har han definitivt ikke levert verken i forhold til lønn eller overgangssum.

Det har vært gode perioder og gode kamper, men ettersom tiden gikk ble det lenger og lenger mellom dem. – Kritikken var opplagt, Paul Pogba leverte så det holdt med det franske flagget på brystet, men ikke for Manchester United. Hans skjødesløshet og konstante mas om nye klubber og press om penger fra den nå avdøde agenten Mino Raiola sørget for en kald skulder fra fansen.

LES: Benzema glad det ble Tchouaméni og ikke Haaland

Real Madrid har forsøkt i flere å hente Paul Pogba, men også de mistet interessen, denne sommeren gikk de for Aurélien Tchouaméni som første Galácticos siden Eden Hazard. – Juventus har kommet med et konkret tilbud, mens Paris Saint-Germain faktisk for en gang skyld er usikker etter å ha hørt på egne fans.

Vanskelig å endre gamle vaner!

Det er allerede bekreftet at Paul Pogba forsvinner fra Manchester United i sommer, men til hvilken klubb er fortsatt ikke kjent.

RMC Sport melder at Paul Pogba ønsker å vente for å se om Zinédine Zidane blir ansatt som manager i Paris Saint-Germain før han bestemmer seg. Samtidig som Juventus under Massimiliano Allegri sin ledelse jobber på høygir med å forberede seg for neste sesong. Tar det for lang tid, kan Paul Pogba risikere å rote bort den gamle dame også!.

LES: Har sikret seg Lazacette denne uka – nå skal Bayern München-spiller overtales