Ferdig.

L’Equipe melder at Paris Saint-Germain ønsker å signere Robert Lewandowski, som med store ord har uttalt at han vil forlate Bayern München og dra til Barcelona.

Det er Luis Campos som ble hentet til Paris for et par dager siden som allerede er godt i gang med sin jobb som sportsdirektør selv om han i noen få dager bare er en konsulent. Det er ikke noe nytt at PSG ønsker seg Robert Lewandowski, men med Campos om bord virker det mer sannsynlig enn tidligere.

Den opplagte fordelen til Paris Saint-Germain er selvsagt det økonomiske, Barcelona har fått klar beskjed fra La Liga at deres lønnskostnader må betydelig ned for å kunne signere nye. – Klubben opererer pr nå under 1/4 regelen på kjøp og 1/3 regelen på lønn. For hver krone brukt må tre eller fire ganger mer tjenes inn.

LES: Har sikret seg Lazacette denne uka – nå skal Bayern München-spiller overtales

Lewandowski har spilt mot PSG på Parc des Princes ved flere anledninger og vet hvilket enormt trøkk det er på stadion, dessuten kommer Luis Campos til å peke på hvordan alle! som pressen har tippet skal dra videre blir værende. Neymar, Kylian Mbappe og Lionel Messi og Lewandowski er en angrepsrekke for historiebøkene.

Lewandowski har totalt scoret 344 mål for Bayern München.

LES: Benzema glad det ble Tchouaméni og ikke Haaland