(c) Bilde: Aafk.no Håvard Mork Breivik

Unggutten Håvard Mork Breivik, som fyller 19 år i slutten av februar, har signert proffkontrakt med Aalesund. Avtalen strekker seg ut 2021-sesongen.

Hareidsdølen fikk sin første obligatoriske A-kamp for Sunnmøres stolthet mot Notodden på Color Line Stadion 24. juni i fjor. Da ble han byttet inn for Kaj Ramsteijn seks minutter før slutt. Også i 2019-sesongen ble det spilletid for Håvard, som kom inn på overtid borte mot Nest-Sotra i den 29. serierunden. I cupkampen mot Bergsøy tidligere i sesongen spilte Håvard 90 minutter.

Les: Lampard skulle hente inn den neste Drogba – la 400 millioner på bordet

– Håvard har tatt store steg som spiller gjennom sesongen, og vi er trygge på at Håvard vil fortsette den jobben han har startet på for å realisere potensialet sitt. Det er en glede å tilby profesjonell kontrakt til nok en lokal unggutt. Det er også på sin plass å berømme Hareid for å ha skapt et miljø som leverer nok et toppfotballemne, og vår egen utviklingsavdeling som har vært viktige for utviklingen Håvard har hatt siste månedene, kommenterer AaFKs sportslige leder Bjørn Erik Melland.