De fleste piler peker mot at Ajax mangaer Erik ten Hag overtar roret i Manchester United i sommer. – Det blir definitivt ikke eneste som endres. Vi kommer til å se massive endringer både i lag og ledelse.

En spiller har allerede informert klubben om at han ønsker å forlate Old Trafford ved sesongslutt.

I følge journalist Jonathan Shrager vil Nemanja Matic forlate denne sommeren etter å ha ‘offisielt informert’ Manchester United.

Les: Paulo Dybala er i ferd med å velge akkurat det Juventus frykter mest

Den 33 år gamle serberen som har spilt 26 kamper i alle konkurranser denne sesongen ønsker å sette punktum for sitt fem år lange opphold på Old Trafford. – Det var daværende Manchester United-manager Jose Mourinho som hentet Matic i 2017 etter at de hadde tilbragt tid sammen i Chelsea.

Midtbanespilleren spilte 36 kamper i Premier League den første sesongen. – Etter Jose Mourinho fikk sparken ble det straks mindre spilletid for Matic.

Matic har vært åpen på at stemningen i laget er dårlig!: «Stemningen?!? Det avhenger av resultatene. Selvfølgelig, når du har gode resultater er atmosfæren mye bedre og alle er fornøyde,» sa han i et intervju med BBC for en måned side.

«Som dere vet, er vi ikke i den beste posisjonen i ligaen, og stemningen er ikke fantastisk, men vi må være positive og tro til slutten fordi vi ønsker å avslutte i de fire beste.

Les: Erik ten Hag peker på Ole Gunnar Solskjær

«Atmosfæren i garderoben vår vil avhenge av det. Hvis vi blir topp-fire, vil det være bra for oss, alle vil være… Jeg kan ikke si glade, men fornøyde. Hvis vi ikke klarer det, vil det være være et veldig trist omkledningsrom.»

For en time siden oppdaterte Nemanja Matic sin Instragram profil og skrev følgende: «Etter mye tankevirksomhet har jeg bestemt meg for at denne sesongen blir min siste for Manchester United. Det har vært en stor ære og et privilegium å spille for klubben. Jeg vil gi alt resten av sesongen for å hjelpe lagkameratene mine»

Og som vi alle vet, ting har ikke akkurat blitt bedre den siste tiden.