Den franske avisen L’Equipe skriver mellom linjene at det var viktig for Kylian Mbappé å matche han og de andre stjernene med en manager som møtte deres nivå. – Litt røft sagt måtte enten Antonio Conte eller Zinedine Zidane inn noe som betyr at Maurizio Pochettino må sendes på dør.

Det har En god stund vært en opplest og vedtatt sannhet at sportsdirektør Leonardo lever på lånt tid, mens Maurizio Pochettino har det ene øyeblikket blitt erklært som rette mann og i det neste som for svak så lenge målet er å vinne Champions League.

Kylian Mbappé forlenger kontrakten med Paris Saint-Germain til sommeren 2025.

Les: Ancelotti hentet spilleren til Real Madrid i 2013, nå er det samme manager som sender 30-åringen ut av klubben

Marca har tidligere uttalt at en del av Mbappés nye kontrakt gir superstjernen større kontroll over den sportslige organisasjonen slik lagkamerat Lionel Messi i sin tid hadde i Barcelona. 23 åringen får innflytelse på hvem som skal trene laget og hvilke spillere som skal inn.

Zinedine Zidane er den de aller fleste regner med at overtar etter Maurizio Pochettino. – Den franske legenden skal være klar til å avslutte sin ferie nå i sommer. Tottenham manager Antonio Conte har i et intervju introdusert seg selv til stor ergrelse for styreleder Daniel Levy.