Nabil Fekir

I fjor sommer kom Lyon spiller Nabil Fekir så langt i prosessen med en overgang til Liverpool at han etter sigende var på medisinsk test og at det stoppet der. 

Det har ikke vært slik at Nabil Fekir har gått rundt og hostet i Ligue 1 for Lyon, Liverpool manager Jürgen Klopp har lyst til å prøve igjen, men i år vil de ha rabatt. – Årsaken til rabatten i følge Daily Mail er at nå har et år mindre igjen av kontrakten med Lyon.

Les: Ronaldo’s ville krav: ønskeliste til milliarder

Fekir har gjort sakene sine meget bra for Lyon denne sesongen også, så mottrekket fra den franske klubber er tilbud om forlengelse og lønnsøkning.

For et år siden skal Lyon og den nybakte Champions League-mesteren ha vært enig om en overgang på rundt 600 millioner kroner.

Les på Popidol: Nicklas Bendtner i bryllupet til tennisstjerne Caroline Wozniacki

Det er denne summen Liverpool ikke skal være villig til å bla opp på nytt. – Videre skriver britisk presse at en treningskamp som allerede er avtalt mellom klubbene kan bli en del av avtalen.

Liverpool skal være villig til å gi bort hele eller deler av inntekten fra den vennskapskampen som en del av betalingen for Lyon-kapteinen.

Les på Helsesjefen: Hvordan gå ned i vekt, støttet opp med forskning