Fernandinho

Den brasilianske midtbanespilleren har bestemt seg for å forlate Manchester City ved slutten av sesongen, melder Fabrizio Romano.

«Jeg kommer ikke til å signere en ny avtale. Jeg vil spille, og jeg vil definitivt dra tilbake til Brasil, sa han.

«Jeg har bestemt meg med familien min, det er det viktigste for meg. Så jeg er sikker på at jeg kommer til å spille i Brasil neste sesong.

SISTE: Arsenal og Manchester United kjemper om Neves

Pep Guardiola ønsket at han skulle bli, men det var opp til Fernandinho og familien hans å bestemme fremtiden. Manchester City vil signere minst én ny midtbanespiller denne sommeren, mens de fortsatt presser på i samtaler for Erling Haaland som ny spiss.

Vi i Sporten skrev i går om at Manchester City leder kampen for Mikel Merino og skal nå være først køen for hans signatur.

Midtbanespilleren har fremstått som en av LaLigas beste midtbanespillere siden han signerte for Real Sociedad. Pep Guardiola ser på Merino som en erstatter for Fernandinho på Manchester Citys midtbane og prislappen skal ligger på rundt 50 millioner pund.

Fernandinho forlater Man City etter å ha vunnet hele 12 trofeer!

4 x Premier League

6 x EFL Cup

1 x FA-cup

1 x Community Shield