I´m coming home, I´m coming...

Paul Scholes var ikke nådig mot Aaron Wan-Bissaka etter søndagens 0-2 tap mot byrivalen City. «He s useless on the ball», kom det fra United-legenden. Nå legger Scholes til at 23-åringen er en topp forsvarsspiller, men tar ikke ansvaret som wingback. I Madrid løper Uniteds forsterkning rundt og venter på innkallingen til Premier League.

Det gikk brennhete rykter om at United jobbet for å hente Tippier i sommer, noe den engelske landslagsspilleren skal ha vært interessert i, men overgangen ble som kjent aldri noe av. Atletico nektet gå inn i pruting om prisen, og Diago Dalot viste seg virkelig frem i preaseason.

Les: Sky Sports: Manchester United endrer ikke planen med Solskjær

Med Solskjærs formasjon der det kreves mer offensivt trøkk hos wingbacken på høyresiden, kan Trippier-tråden bli tatt opp igjen.

Dette kan være løsningen for United, men ikke hvis det er opp til Newcastle. Fotballeksperten Guillem Balague hevder «verdens rikeste klubb» ikke sitter rolig og venter på at United skal bestemme seg.

-Jeg hører fra Atletico Madrid at Newcastle er virkelig interessert i å hente Trippier, og de har startet forhandlinger med folka hans, sier Balague til BBC Radio 5 Live.

Skal gi Trippier til Eddie Howe. (foto: newcastle, twitter)

Les på Engelske klubber: Chris Wilder tar over for Neil Warnock

Med atten måneder igjen av kontrakten til Trippier i Madrid, er vinterens overgangsvindu muligheten for Atletico til å maksimere fortjenesten på salg av 31-åringen.

Skal Manchester United sikre signaturen, må det kjappes på. Newcastle har dårlig tid med å få inn spillerne som skal hindre nedrykk. Da står engelske landslagsspillere med lang erfaring i verdens tøffeste liga høyt på lista.

På tide å bestemme seg, United.

Les: Er Dortmunds forretningsmodell rett og slett en katastrofe?