Har ikke heeelt klart å rydde helt opp etter Sarri og Pirlo. (foto: allegri, twitter)

Den italienske managergiganten med strøken dress og et imponerende antall tenner Massimiliano Allegri er i hardt vær. Det som skulle være sesongen da Juventus tok tilbake tronen i italiensk fotball er så langt unna målsetningen at det allerede snakkes høyt om sparke de ansvarlige.

Den gamle dame ligger på åttendeplass med ti poeng etter seks runder i Serie A og har gått på to strake tap i Champions League-gruppespillet.

Selv om ting ser dårlig ut mener Sky Sport at det er svært usannsynlig at Juventus sparker Allegri, da det ville bli svært dyrt for klubben. Manageren har kontrakt frem til 2025 med en lønn på syv millioner euro i året, pluss bonuser.

Les: Best i Premier League

Restavtalen må kjøpes ut, inkludert bonuser!

Massimiliano Allegri som ledet Juventus med suksess mellom 2014 til 2019 var klar på da han returnerte til klubben i fjor at han ikke ville være enkel å ha med å gjøre om han fikk sparken.

Max skal fortsatt være irritert på president Andrea Agnelli for at klubben valgte å gå for kjederøykende Maurizio Sarri.

Les: Fikk seg en skikkelig «Bodø/Glimt-behandling»

På søndag møter de Silvio Berlusconi sitt nyopprykkede bunnlag Monza, La Repubblica melder at hvis Juventus taper er det ingen som vet hva som vil skje. – De som kjenner Agnelli familien vil de i det lengste unngå unngå å måtte betale ut en fallskjerm på omtrent 200 millioner kroner og kostnader med å skaffe en ny manger.