Run, run run! (foto: leeds, twitter)

Scott Parker fikk ikke lange tiden på å overbevise han kunne lede Bournemouth til sikker plass i Premier League. 9-0 tapet mot Liverpool var det som sendte Parker ut som førstemann i ledighetskøen hos Premier League-klubbene. Nå legges duken på for Marcelo Bielsa.

Den tidligere Leeds-manageren har tatt tiden til hjelp for å tråle markedet på jakt etter neste prosjekt. 67-åringen går for å være en av de store på trenerfronten, for Pep Guardiola et av de store forbildene.

LES: Ronaldo får massiv bot etter intervjuet

Gary O’ Neill har holdt hjulene i gang hos Bournemouth siden september som vikartrener, og står som en av kandidatene til den faste jobben. Bournemouth holder seg fortsatt over nedrykksstreken, uten at seks poeng ned til Wolves på bunn beroliger noen Bournemouth-supportere.

Nå kan redningen komme. Ifølge Football-insiders kilde er klubben nå i advanced talks med Mester Bielsa. Treneren har hatt nok av tilbud det siste året, og hadde aldri gått videre med forhandlinger hvis han ikke var interessert i jobben. Football-Insiders kilde hevder en avtale kan komme på plass i løpet av denne uken, der klubbledelsen er overbevist de vil lykkes med å bli enige med trenernestoren.

LES: Lionel Messi: Den beste treneren jeg uten tvil har hatt ødela fotballen

Vi kan knapt vente på mer Bielsa-fotball i verdens tøffeste liga.