Suksess som ikke videreføres. (foto: rb leipzig, twitter)

Satt på spissen: For Timo Werner er hjem der Julian Nagelsmann befinner seg. Det var 34-åringen som la opp spillet rundt Werner i RB Leipzig og lot senterforwarden få optimale arbeidsbetingelser.

Frank Lampard ble overbevist om at Werner var som skapt for Stamford Bridge, men den forrige sesongen endte med Lampard-exit og bob-bob for tyskeren.

Les: The Telegraph: Tottenham casher inn på Toby Alderweireld

Ingen skal ta fra Werner sine 12 scoringer og 15 assists, men fordelt på 52 kamper er ikke dette i nærheten av det han viste i Bundesliga før avreisen til Premier League.

Ifølge Football-Insiders kilde har Bayern München «a concrete interest» i å hente Werner allerede i sommer. Nagelsmann ønsker en på topp som skal pushe Robert Lewandowski til å bygge videre på den historiske sesongen med 41 Bundesliga-scoring – for så å erstatte Big Lew når tiden kommer.

Les på Engelske klubber: Forlater Liverpool etter nesten 16 år

Football-Insider hevdet tilbake i mars at Chelsea var klar for å kutte 2020-signeringen løs i sommer. For Timo Werner må en retur til «de trygge omgivelsene» rundt Julian Nagelsmann virke fristende.

En Champions League-tittel i bagasjen er tross alt ingen dårlig fangst etter noen måneder i London.

Les: Kan være en gedigen tabbe av Manchester United å hente Edouard Camavinga