Simone Inzaghi (foto: inter, twitter)

Inter Milan manager Simone Inzaghi har gjort det klart at han er den som har skylden for at Nerazzurri gikk på et sjokk 2-1-tap borte mot Spezia på fredag.

«Jeg tar fullt ansvar, et nederlag som gjør vondt»

Sjefene i Inter og Simone Inzaghi har siden han overtok klubben sommeren 2021 hele tiden hatt en kime til konflikt. Han kom inn etter at Antonio Conte hadde levert seriegull og samtidig «gått i protest» mot klubbens sparetiltak på grunn av økonomiske vanskeligheter hos klubbens kinesiske eiere. – Alle ville helst ha Conte, men aksepterte at det ikke var mulig og måtte ta til takke med Insaghi.

Les: FootMercato: Tottenham vil ha nummer to etter Antonio Conte

Det er svært liten forskjell i resultat mellom de to, mens Antonio Conte hadde en PPM på 2.11 er tilsvarende tall for Simone Inzagi, etter tapet på fredag 2.10.

Football Insider melder at selv om Inzaghi har avtale ut neste sesong, planlegges det for en exit allerede til sommeren. – i hvert fall signaliseres det tydelig ovenfor Antonio Conte som ikke har fått det til å fungere for Tottenham at de rydder 46-åringen av veien hvis det blir retur for Conte til San Siro.

Football Insider melder at Simone Inzaghi som utvilsomt er en svært dyktig manager er lei av å hele tiden bli sammenlignet med Conte og Inter Milan sjefene skal ifølge onde tunger lekke misnøyerapporter til Italiensk presse.

Les: Premier League-klubber i kø: Går glipp av flere hundre millioner etter uventet Bundesliga-suksess