Skal ha med de beste. (foto: united, twitter)

Da Erik ten Hag fikk spørsmål om hva han mente om sin tidligere læregutt Frenkie de Jong, var beskjeden klar fra United-manageren: «Han hever nivået på ethvert lag i verden». Forrige sommer var det en skikkelig ballade der Man United jobbet intenst for å hente de Jong til Old Trafford, Barcelona trengte salget, mens spilleren selv nektet å rikke på seg. Denne gangen tyder det meste på at Erik ten Hag får tilbake sin midtbanegeneral.

Vi skrev forrige sommer at det var en lettelse at signeringen ikke ble presset gjennom. Man United hadde nok av spillere som «er der for lønna», en de Jong som ikke ønsket overgang til Old Trafford kunne ende med en skikkelig nedtur for United-supporterne.

LES: Rashford har tatt igjen Liverpools største stjerne

Nå skal situasjonen være en annen. Ten Hag har vist han har et prosjekt på gang som bør passe de Jong utmerket, et United som har rykket opp som tittelkandidat i konkurransene de deltar i.

Barca-spilleren fikk selv oppleve det på nært hold i to playoff-kamper Man United kom seirende ut av. Barcelona har ikke lenger noe valg, for klubben tvinges av La Liga til å selge spillere som kan avses og bringer betydelige salgsinntekter.

Det er flere klubber som står klar til å åpne døra for Frenkie de Jong i sommer, men ifølge Football-Insiders kilde har Manchester United nå posisjonert seg i pole position for en de Jong-signering på rundt 70 millioner euro i sommer. Dette skjer.

LES OGSÅ: Først Dean Smith – nå er det også slutt for vikaren