Hvem er kongen..? Hvem er kongen..?. (foto united, twitter)

I løpet av noen hektiske sommmeruker og dager sikret United at byrivalen aldri fikk muligheten til å kle Cristiano Ronaldo i lyseblå drakt. I rødt har Ronaldo startet i 10 av 12 Premier League kamper siden re-debuten på Old Trafford, totalt har portugiseren levert 12 scoringer (6 i Champions League) på 18 kamper. Dette har fått en annen klubb til å drømme om gjenforening med CR7.

Manchester United skrev toårskontrakt frem til sommeren 2023 med opsjon på ytterligere tolv måneder, men vi så hos Juventus at når Ronaldo bestemmer seg for en exit, da skjer det – uavhengig av kontraktslengden.

Les: «Bayern München vil ikke og kan ikke betale så mye»

Ifølge Football-Insiders er det to faktorer som kan sette en Ronaldo-overgang in action allerede i januar. Sportsnettstedet hevder Real Madrid tror ansettelsen av Ralf Rangnick åpner døra for en mid-season move hvis budet kommer, der Ronaldo ikke passer inn i det høyintensive press game Rangnick ønsker å implementere.

Football-Insider hevder videre Real Madrid har gitt signaler om at de ønsker en sensasjonell gjenforening med Ronaldo. En kilde hevder Real Madrid nå følger Ronaldos situasjon nøye, og står klare hvis det åpnes opp for en mulighet.

Vi skjønner ikke helt hvor Real skal hente pengene… (foto: real, twitter)

Hos Real Madrid dro Ronaldo til med umulige 450 scoringer på 438 kamper, hos Juventus og United har 36-åringen vist at ingenting tyder på at han er i nærheten av måltørke.

Les på Tysk fotball: Domenico Tedesco har signert med RB Leipzig

Ronaldo del av løsningen for Rangnick? (foto: united, twitter)

Vi håper virkelig Ronaldo blir på Old Trafford, men etter det siste overgangsvinduet har vi innsett at det meste som ikke skal skje, kan skje.

Les: Jan Åge Fjørtoft har ET problem med at Kjetil Rekdal blir Rosenborg trener