Bildet taler for seg selv etter 2-1 seieren mot City. (foto: united, twitter)

Før nyttår kom sterke signaler på at The Glazer’s gjør seg klar for å «møte kravet» til en stor del av de lokale Man United-supporterne som har fått nok av amerikanernes eierstyring av klubben. Etter dette har investorer fra Midtøsten, Asia og USA posisjonert seg. Under VM i Qatar skal Avram Glazer ha tilbragt tid i en haug møter med potensielle kjøpere. Ifølge Football-Insider gjør Storbritannias rikeste seg klar for å vinne budkampen.

Det siste året har Sir Jim Ratcliffe vært linket til et kjøp av Man United, engelskmannen har selv uttalt han er interessert. Ratcliffe eier Nice og har sitt å stri med i Ligue 1-klubben, der trener Lucien Favre fikk sparken etter seks kaotiske måneder og allerede ti poeng bak billett til spill i Europa neste sesong. Dette betyr likevel ikke at ønsket om å eie verdens største klubb er plassert i en skuff.

LES: Smeller opp milliarden og kupper Arsenal-overgang!

Da det ble klart at Glazers gjorde seg klar til å selge, kom signaler om at amerikanerne så for seg minst 6 milliarder pund for å «slippe» eierskapet i klubben. Ifølge Football-Insiders kilde gjør Ratcliffe klart et bud på 8 milliarder pund.

Nesten hundre milliarder kroner…

Kilden hevder Ratcliffe er klar for å sende et formelt bud i midten av februar, da Glazers har signalisert de ønsker salg av Man United før april.

LES OGSÅ: Drar til med signering av tidligere Juventus-spiller med Premier League-erfaring

Den New York-baserte investeringsbanken The Raine Group har oppdraget med å gjennomføre salgsprosessen, ifølge Football-Insider er det forventet at banken i løpet av noen dager informerer potensielle kjøpere om at bud tas imot neste måned. Da står Ratcliffe klar.

Budet fra Ratcliffe forutsetter Champions League-billett for neste sesong, etter 2-1 seieren mot City på lørdag ser det lyst ut for at dette ikke trenger å bli et tema i forhandlingene.