Under press fra alle kanter. (foto: city, twitter)

Joao Cancelo har de siste sesongene vært en av Pep Guardiolas faste og trofaste. Siden november har det blitt mindre med spill for den portugisiske landslagsspilleren. De siste dagene av januar kom ryktet fra balløya om at fullbacken var på vei til Bayern München, ikke mange timene etter kom bekreftelsen på utleie for resten av sesongen.

Engelsk presse hadde ikke fanget om det som plutselig ble en realitet, ifølge Football-Insider kilde ligger det en konflikt bak som betyr game over for Cancelos City-karriere.

LES: Motstanderne kan nå grue seg til å møte Everton

Ifølge det engelske mediet var det en konfrontasjon etter at Cancelo ble benket til FA Cup-kampen mot Arsenal 27. januar. Portugiseren hadde rykket bakover i spilletidskøen, dette fikk tydeligvis begeret til å renne over.

Football-Insiders kilde hevder det over tid har blitt et dårligere forhold mellom Cancelo, Guardola og trenerteamet før det smalt. Ifølge kilden er det ingen hos City som forventer at portugiseren vil spille igjen for City. Med en kjøpsopsjon på 61 millioner pund ved sesongslutt må Cancelo overbevise Bayern om at han er verdt summen. For tilbake til Etihad skal portugiseren tydeligvis ikke.

LES OGSÅ: Liam Neeson kaller Conor McGregor «en liten leprechaun»