United-kidsa poserer. Diallo til høyre. (foto: Manchester United)

Da Amad Diallo ble hentet til Ole Gunnar Solskjær i 2021, var han alt annet enn klar for å kastes inn i verdens tøffeste liga. 2022 ble vingen sendt på utleie til Rangers for 13 kamper (3 mål), 2022/23-sesongen viste Diallo han tok et stort steg med Sunderland (42 kamper og 14 mål). Tilbake på Old Trafford ble 2023/24-sesongen gjennombruddet for 21-åringen. Nå venter de store oppgavene.

Tidligere denne uken meldte Football-Insiders kilder at Manchester United-ledelsen har bestemt seg for å beholde Diallo og starter prosessen med forlengelse av kontrakten (som løper ut neste sommer med opsjon på ytterligere sesong). 21-åringen er blinket ut som del av den unge troppen som skal få tillit og ansvar for å løfte Man United over tid.

LES: Etter Manchester Uniteds gigantbud må Barcelona lete andre steder etter Sergio Busquets erstatter

Diallo fungerer like bra på begge vingene. Forrige sesong ble mye ødelagt av kneskaden, men viste spesielt i 3-2 seieren over Newcastle med scoring og assists, samt kvartfinaleseieren over Liverpool med scoring, at han er en spiller som takler presset i de store kampene.

Football-Insider melder Ten Hag er mektig imponert over 21-åringens siste måneder i sesongen og er klar for å gi Diallo en større rolle på Manchester-laget.

For Diallo blir dette drømmen som blir til virkelighet.

Alt du trenger å vite: Sveits – Tyskland

F7: Beckham i ferd med signere Manchester United-stjerne