Amadou Onana (foto: Everton)

Barcelona har vært på jakt etter en ny defensiv sentral midtbanespiller som kan å fylle tomrommet etter Sergio Busquets som dro til Inter Miami i fjor sommer.

Klubben til David Beckham har vært aktiv i å hente Barcelona legender som Lionel Messi, Luis Suarez og Jordi Alba. – De fortsetter å gå for La Liga legende, men nå ser det ut til at Inter Miami går for en tidligere Real Madrid legender.

Les: Beckham gjør klart for hakesleppende spektakulær signering

Katalanerne har blitt knyttet til flere navn, inkludert Martin Zubimendi og Amadou Onana. Det er spanske Mundo Deportivo som opplyser at Barcelona nå ser etter andre alternativer enn Onana. Årsaken skal være at Manchester United nå også viser interesse for belgieren og er villig til å betale langt mer enn Barcelona kan bruke.

Faktisk skal den engelske storklubben være villig til å gi et bud på tilsvarende 60 millioner euro, inkludert bonuser.

Amadou Onana kom til Everton fra den franske klubben Lille for snart to år siden fro 35 millioner euro.

På onsdag møter Amadou Onana og resten av Belgias landslag Ukraina på Stuttgart Arena til den siste kampen i Gruppe E. – De har så langt tapt en kamp og vunnet en, som alle de andre lagene i gruppen.

Barcelona sliter som kjent med økonomiske bekymringer og summen som Manchester United er klare til å tilby, pluss lønnen som Onana forventes å kreve, gjør at klubben nå sies å trekke seg ut. I tillegg er det tidligere meldt om interesse fra blant annet Arsenal og Chelsea.

Barcelona skal i stedet rette fokuset mot Mikel Merino eller Joshua Kimmich.

Les på F7: Gladiator 2 vil inneholde noen av de «største actionsekvensene som noen gang vist i en film»