(C) foto: Det svenske fotballforbundet: Isac Lidberg

Start har fått penger på plass til å sikre seg Eliteserien, planen er å holde seg der denne gangen. – Om de faktisk klarer det blir spennende å se.

I januar signerte Start en treårsavtale med 19 år gamle Isac Lidberg. Isac som forøvring er sønn til den kjente svenske bryteren Martin Lidberg kom fra Åtvidaberg.

Les på F7: Atletico Madrid-trener klager på feige lag

Nå lånes han ut til «naboklubben» Jerv og han blir med sine aller nyeste lagkamerater til Marbella og treningsleir imorgen tidlig.

Dette er første eksempel på den samarbeidsavtale de to klubbene annonserte før jul, hvor de sammen ønsker å styrke sørlandsfotballen.

Les: Islandsk landslagsspiller bytter Eliteserie-klubb

«Vi er veldig fornøyd med hvordan samarbeidsavtalen mellom Jerv og Start fungerer, og vi er veldig glade for å ha kommet til enighet med Start og Isac om en låneavtale», sier Rune Jakobsen i FK Jerv.

Isac har imponert både på og utenfor banen siden han kom til Start i januar, men som en del av hans videre utvikling er det viktig at han får spilletid. Og Jerv representerer således en flott mulighet, sier sportssjef Tor-Kristian Karlsen til egne nettsider.