(c) bilde: Jerv: Eirik Haugstad

Det finnes nesten ikke noe tristere enn en fotballspiller som ikke får spille ball. Mye tid på benken og ingen utsikter for at det kommer til å endre seg er bakgrunnen for at Jerv og Eirik Haugestad har blitt enige om å terminere kontrakten.

Erik byttet fra Stabæk til Jerv i 2016, nettopp for å få spille mer, hva som skjer nå, eller om det er en ny klubb som venter er det ikke opplyst om.

Les: Flyttet til Start i januar, blir boende, men bytter klubb

«Eirik er en spiller som ønsker spilletid og som trenger mer spilletid og forlater dermed Jerv etter at begge partene er enige om dette», sier Jerv trener Arne Sandstø.

Eirik hadde nok håpet på å spille mer etter overgangen fra Stabæk, men nå ble det ikke sånn og dermed så ble vi enige om at dette var til det beste for begge parter, fortsetter han.

– Han er en utrolig fin gutt som har vært bra i miljøet i gruppa, og som vi ønsker alt godt fremover i sin fotballkarriere, avslutter Sandstø.

Idag morges dro Jervtroppen til Marbella, og der ble altså ikke Eirik Haugstad med. Vegard Somdal blir heller ikke med troppen til Marbella, og blir i Grimstad for å fokusere på skolen.