Regler, regler og enda flere regler

Manchester United kan fortsette sin utrenskning av spillere under Erik ten Hag denne sommeren. Det er fire spillere som med glede forlater klubben.

Det sier Chris Wheeler i Daily Mail, som har rapportert at Dean Henderson, Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial alle er glade for å forlate Old Trafford. Alle fire har de siste årene hatt en perifer plass i United og salg åpner opp for å stryke troppen etter den nye managerens ønsker.

Henderson har allerede et bein utenfor gjerdet, men det ser ut til at den kun vil være på et sesonglån i stedet for et permanent trekk. – Nyopprykket klubb Nottingham Forest er interessert i hans tjenester etter nyheten om at deres nåværende målvakt, Brice Samba, sannsynligvis vil dra videre.

Les: Christian Eriksen har bestemt seg for å bo i London

Selv om det opprinnelig var uklart om Forest presset på for å inkludere en opsjon, eller forpliktelse, til å kjøpe spilleren etter låneperioden, har Laurie Whitwell siden rapportert at disse aldri var en del av diskusjonene for målvakten, og at det vil være et «straight» lån.


Anthony Martial er den neste spilleren, Whitwell la til i sin rapport. – Martial forventes å bringe inn en god sum penger ved salg. – Dessverre økte ikke franskmannens verdi økte ikke etter låneoppholdet i Spania med Sevilla, da han slet med skader og bare scoret ett mål for La Liga-laget.

Det ville ikke være så overraskende å se Martial bli i United i ett år til hvis klubben lykkes i å kjøpe en en spiss som kan dele arbeidsmengden med Cristiano Ronaldo.

Men hvis han forlater, forventer de røde å få minst 20 millioner pund fra 26-åringen, men interessen er foreløpig ukjent .

Phil Jones og Eric Bailly kan begge være svært nyttige forsvarere når de er i form, men det har de vært for lite i årene som har gått.

Les: Ikke god nok for Wolverhampton – PSG blar opp 400 millioner for spilleren året senere

Engelskmannen var nær en flytt i januar forrige sesong, men det dematerialiserte seg. Bailly er en som virker veldig misfornøyd med mangelen på spilletid på Old Trafford.


Hvis United er i stand til å flytte en av disse forsvarerne videre, vil det sannsynligvis være for små penger, da de har høye lønninger og tvil om deres langsiktige kondisjonsnivåer.

En annen spiller som Ten Hag kan se for å gå videre er høyreback Aaron Wan-Bissaka.

Spilleren er en som klubben vil lytte til tilbud for, ifølge Wheeler, bare tre år etter at han kom fra Crystal Palace for 60 millioner euro.