Ettertraktet 34-åring. (foto: real, twitter)

Ingen har hevet flere trofeer i Real-drakta enn Marcelo med sine 25 titler: 5 Champions League, 4 VM for klubblag, 3 UEFA Super Cup, 6 La liga, 2 Copa del Rey og 5 Supercopa de Espana. Ikke overraskende er flere La Liga-klubber interessert i å sikre seg veteranen, som selv ikke hadde ønsker om å forlate San Bernabeu.

På slutten av juni løper Marcelos kontrakt med Real ut etter femten sammenhengende år i klubben. Nå jobber tre La Liga-klubber for at 34-åringen ikke forlater spansk fotball.

LES: Witsel har fått et skikkelig fristende tilbud fra Champions League-klubb

Fenerbahce fra Tyrkia har vært sterkt linket til brasilianeren, men signaler er tydeligvis sendt fra Marcelo om at han gjerne kunne tenkt seg noen sesonger til i spansk fotball. Ifølge Mundo Deportivo har Gefafe (15. plass i La Liga), Rayo Vallecano (12. plass i La Liga) og nyopprykkede Real Valladolid meldt seg hos Marcelo. Sistnevnte er spesielt interessant, med det brasilianske fotballikonet Ronaldo som eier.

Nå vil det uansett bli en helt annen tilværelse for Marcelo utenfor kongeklubben, vi syntes det hadde vært kult med spill for Ronaldos klubb der 34-åringen ville fått stjernestatus og ubegrenset med spilletid, noe som vil være verdifullt frem mot VM i Qatar.

LES: Independent: Leeds har lagt inn bud på en av Europas største unge toppscorere