Alt for spillet. (foto: brentford, twitter)

Thomas Frank og Brentford ga Christian Eriksen en mulighet til comeback på kamparenaen og i Premier League, noe 30-åringen tok ekstremt godt vare på. Ingen tenker på pacemaker og hjerterytme lenger når den danske playmakeren viser han holder nivå nok til å være med å prege Premier League-kamper eller kamper på landslagsarenaen. Som free agent er tre klubber overivrige etter å overbevise Eriksen om å velge deres kontraktsdokumenter.

Brentford kom tidlig med et forlengelsestilbud til Eriksen, som allerede har båret Brentford-drakta med stolthet i 11 kamper, Tottenham har også viftet med tilbud. De siste ukene har Manchester United også meldt seg på i racet for signaturen til den tidligere Ajax-spilleren.

LES: Chelsea klar til å by over Manchester United

Så hvem klarer å tilby Eriksen den beste totalpakken i oppkjøringen mot VM-sluttspill i november/desember? Brentford representerer trygghet og ubegrenset med muligheter, Tottenham tilbyr å «komme hjem» til London, Conte og Champions League-billett, Manchester United tilbyr en åpning til verdens største klubb, en manager som har gått Ajax-skolen – og dessverre europaligaspill.

Ifølge ESPN har Brentford innsett at deres tilbud er i ferd med å bli for lett. Når både Tottenham og Manchester United i tillegg kan tilby lukrative lønnsavtaler, er slaget tapt for biene fra Brentford.

LES: Independent:Leeds har lagt inn bud på en av Europas største unge toppscorere