Krever lojalitet. (foto: chelsea, twitter)

Dette er ikke en ny Hangover-film, men likevel kjipt for de det gjelder. Fire Chelsea-spillere fikk være med på sightseeing i Las Vegas med passende selfies foran fontener, casinoer og annet stæsj. Kombinasjonen av work and play skulle gi den beste oppkjøringen mot sesongen. Så kjøpte klubben to spillere og satte dem på flyet. For fire andre førte dette til endrede planer.

Da Raheem Sterling og Kalidou Koulibaly ble flydd inn til Vegas for å dra på seg den blå drakta for første gang, skjønte Thomas Tuchel at det ble litt i overkant mange spillere på treningsfeltet.

LES: Cristiano Ronaldo er fortsatt hjemme i Portugal. AS melder han savner Madrid

Tino Anjorin, Billy Gilmour, Harvey Vale blir sendt hjem (sammen med Armando Broja med ankelskade/eventuelt overgang til West Ham) til London for å ta preseason treningen et annet sted.

-Det er aldri lett, og jeg liker ikke å gjøre det, fordi alle fortjener å bli i troppen, begynner Tuchel til klubbens hjemmeside

– Jeg ville likt at ha alle her, fordi Tino, Harvey og Billy har trent på et meget høyt nivå, og det ville også vært fint å se dem i noen kamper, men jeg måtte ta beslutningen om å holde kvaliteten i treningen, så vi besluttet oss for maks 24 spillere, sier Chelsa-manageren.

LES: The Athletic: Krever 50 millioner euro i erstatning fra FIFA