Cristiano Ronaldos er fortsatt på jakt på en klubb i Champions League, portugiseren har gjort det klart for Manchester United at han ønsker å forlate klubben. – Svaret fra sjefene på Old Trafford best summerer opp i et ord – Nei!.

Nå kommer spanske AS melder at Ronaldo er åpen for en overgang til Atlético Madrid. – Etter ni år i den spanske hovedstaden frister det med en retur, han savner livet han hadde der før han flyttet til Juventus i 2018. Men det er ikke gamleklubben Real Madrid de skriver om, men byrival Atlético Madrid.

Les: Og hvis noen skulle være i tvil Zlatan fortsetter!

Atlético Madrid har vært i kontakt med Cristiano, men skal ikke ha råd til en overgang av denne typen. Manager Diego Simeone som har mye makt i klubben er en stor beundrer av Ronaldo og at det kan være avgjørende i en eventuell avtale. Ifølge avisen er Ronaldo også interessert i å jobbe med Simeone. Atlético Madrid har på nært hold sett hva Ronadlo kan gjøre, på 438 kamper sørget han for 450 mål og 131 målgivende pasninger. En statistikk som selv som ikke liker den portugisiske superstjernen må innrømme er vanvittig.

Les: LEGO presenterer «The Office»