Milos Milojevic

Rosenborg er i trøbbel og i dag har vi fått nok et eksempel på størrelsen og alvoret. Trønderne er ikke lenger Norges beste klubb, en posisjon de har rotet bort med dårlig ledelse. I dag kom nok et bevis på ledelse som ikke tar hensyn til de involverte.

Rosenborg inviterte Milos Milojevic som inntil i dag var Hammarby trener til Lerkendal, han var for å snakke om jobben som har blitt ledig nå som hovedtrener Åge Hareide går inn i pensjonistenes rekker. – Samtalene ledet ikke frem da en del av styremedlemmene ikke var sikre på at Milojevic var riktig mann.

Les: Tromsø lekker som en sil, men de har en god nyhet!


Flørten med Rosenborg koster serberen jobben i Hammarby.


Fra å være «nesten» klar for noen dager siden fikk vi rett før helgen vite Milojevic hadde trukket sitt kandidatur. (Nidaros skrev det var Rosenborg som trakk i nødbremsen).Dette skjedde omtrent samtidig som HamKam trener Kjetil Rekdal også var på besøk på Lerkendal. ( Han lider ikke samme skjebne ved retur til mjøsbyen).

Hammarby reagerte selvsagt og sparket sin trener

«Oppførselen er ikke akseptabel»

Klubbformann Mattias Fri hadde følgende å si: «Hammarby er en av de største klubbene i Skandinavia og for å få lede vårt herrelag så kreves det at man deler den oppfatningen, samtidig som man har stor og sterk tillit fra klubbens styre og medlemmer. Det anser vi at Milojevic med sin oppførsel har mistet og dermed er et videre samarbeid utelukket. Det har vi gitt beskjed om til ham. Ledelsen er allerede i gang med å finne en ny hovedtrener og vi sikter oss inn mot å ha et navn klart når vi samles igjen 8. januar».

Rosenborg sin jakt har med andre ord sørget for at Milos Milojevic fikk sparken, noe mulige kandidater klart tenker over neste gang noen ringer fra Lerkendal.

Les: Elendig timing for Mourinho at Ralf Rangnick dukket opp på Old Trafford

Rosenborg endte årets sesong på 5.plass – 15 poeng bak Bodø/Glimt!.