Gutten med utkjøpsklausulene.

Erling Haaland er den hotteste angrepsspilleren på markedet sammen med Kylian Mbappé. Men på tross av nordmannens 85 scoringer på 88 kamper for Bundesligas nestbeste klubb, er 21-åringen fortsatt ikke annet enn en fotballjypling – sammenlignet med Kevin de Bruyne. En av de aller beste offensive midtbanespillerne i verdens tøffeste liga ønsket Haaland velkommen til klubben på sin egen måte.

Haaland hentes inn for å innta rollen Sergio Aguero hadde hos City, som resulterte i 260 scoringer på 390 kamper. De Bruyne viste mot Wolverhampton på onsdag at hos City, der blir det kamp om å få æren av å sette inn scoringene.

Les: Barcelona nekter å motta Harry Maguire for Erik ten Hag sitt viktigste mål

Vi lar Wolverhampton-trener Carlos Cachada (stand in for Bruno Lage med covid-19) fortelle om hva som traff dem i 1-5 tapet mot Manchester City på onsdag.

-Når du har en spiller som Kevin de Bruyne, som alltid kan endre kampene, da kan man ha en strategi, men det nytter ikke når spillere som ham kan gå inn og lage fire mål og drepe kampen. Det er ingenting å stille opp mot sånne prestasjoner, sier Cachada til BBC Sport.

Dagen etter at Haaland er bekreftet som del av neste sesongs City-tropp, kommer de Bruynes statement. Her skal Haaland vite at på Etihad er han ingen stjerne før han leverer – uansett størrelsen på ukelønna. Skal han stå for scoringene, da må han kjempe for dem.

Les: Watford «heiser piratflagget» og rasker til seg suksesstrener

Vi kan knapt vente til neste sesong når Haaland skal spille sammen med denne gjengen.