Merci. (foto PSG)

Kylian Mbappé sier han fortsatt ikke har tenkt ferdig om hvilken drakt han bærer neste sesong, men få tror han lurer Real Madrid for andre gang. Blir det El Clasico mot Barcelona kommende sesong, har 25-åringen sørget for at han kommer til å få en pipekonsert av en annen verden når han går ut på Camp Nou.

Onsdag snudde PSG først Barcelonas ledelse fra første kamp, så La Liga-klubbens 1-0 ledelse i onsdagens kamp. PSG stanset ikke før det sto 1-4 på måltavla med to scoringer av den franske superstjernen. PSG videre til semifinalen, med god hjelp av utvisninger på Araujo og trener Xavi.

LES: Arsenal-supporterne har absolutt ingen grunn til å deppe

Etter kampen var det ikke overraskende fortsatt høy temperatur nede på bakkeplan. Ifølge Mundo Deportivo sendte Mbappé i spillertunnelen en skikkelig «U16-melding»: «Det her er fotball, og det er på banen man skal snakke».

Flere Barca-spillere skal ha sett rødt og kommet i verbalt klammeri med Mbappé. Skubbing og friske gloser skal ha blitt utvekslet, før spillere og stab fikk løst opp situasjonen.

I tillegg til å vise han pippenkelt får Barcelona-spillerne til å fyre, står Mbappé totalt med 6 scoringer mot Barcelona i Champions League-sammenheng. Ingen andre klubber i denne turneringen har fått så mange Mbappé-scoringer mot seg.

F7: Quentin Tarantino skroter «The Movie Critic» som sin siste film

Franskmannen er definitivt klar for å dra på seg den hvite Real-drakta i neste sesongs El Clasico.