Ole Gunnar Solskjær

Det var en meget lykkelig Manchester United tropp som tok hjem en 4 – 1 seier over Newcastle i går. – En stor overraskelse var Aaron Wan-Bissaka som for første gang satte seg på scoringslisten til Manchester Untied.

Det tok 50 kamper!

Les: Solskjær står fjellstøtt på forklaringen – på lørdag kom beviset

Etter kampen kunne Bruno Fernandes fortelle til MUTV også han var overrasket:

• «Vi visste ikke at han kunne skyte»

Manchester United sjokkåpnet i går, lørdag, med et tidlig selvmål av Luke Shaw etter bare to minutter, litt ut i første omgang sørget Harry Maguire for utligning. Etter det var det målløst til det var fire minutter ordinær tid igjen – da løsnet det for gjestene.

Først gjorde Bruno Fernandes 2-1, før Aaron Wan-Bissaka og Marcus Rashford gjorde 3-1 og 4-1.

Wan-Bissakas mål var 22-åringens første i United-trøya.

Les: Fantastiske Robert Lewandowski

• Vi visste ikke at han kunne skyte, så det er vanskelig for oss å tro at han scorer da vi aldri ser ham skyte, sier Fernandes om Wan-Bissaka til MUTV og fortsetter:
  • Men jeg er veldig glad for ham, han fortjente det målet. Alle vet om hans defensive egenskaper, men han må vise at han er mer enn bare en forsvarsspiller, og jeg tror han har egenskaper til å vise det.

Wan-Bissaka kom til United i fjor sommer, da fra Crystal Palace. Kampen mot Newcastle var 22-åringens 50. i United-trøye.