Bros. (foto: united, twitter)

Vi alt som kommer fra tastaturet til The Sun med en neve salt, men ryktet om en Pogba/Fernandes sammenheng er såpass interessant at den bør med.

Da Bruno Fernandes ble hentet til Old Trafford i januar 2020, var Paul Pogba på sidelinjen. Skader, manglende form, krangling, Mino Raiola m.m, hadde gjort den franske verdensmesteren til en belastning for United.

Les: Bale sendte krystallklar melding til Mourinho

Fernandes etablerte seg fra første skritt på Manchester-jord, og kommentarene var mange om at portugiseren ville overta rollen til Pogba i troppen.

Det var snakk om en enten Fernandes eller Pogba-løsning. Denne sesongen har det vist seg at de to totalt ulike personlighetene og spillertypene digger hverandres nærvær på banen.

For United har dette betydd en dynamikk og kreativitet som mange motstandere har fått slite med.

Les på F7: Fjerner ikke «Financial Fair Play»

United løste ut opsjonen på forlengelse av Pogba-kontrakten, men har likevel ikke kommet i havn med forhandlingene om forlengelse utover 2022.

Det er trolig ikke så mange United-supportere som tror Pogba blir å se på Old Trafford når sesongen sparkes i gang etter sommeren, men ifølge The Sun har United fått en ekstra motivasjon for å få på plass en Pogba-forlengelse.

I am coming, Bruno. (foto: united, twitter)

Den engelske avisen hevder Fernandes har gitt signaler om at hans egen signatur om forlengelse (utover 2025) avhenger av om Pogba blir.

Det er heller tvilsomt at Fernandes går sur hvis Pogba forsvinner i sommer, men dette kan likevel fortelle at Fernandes ser at potensialet for ham selv og United er så mye større med ett stykk fransk verdensmester i troppen.

Etter å ha sett hva Fernandes har gjort for og med United, har han en stemme Solskjær definitivt lytter til. På tide for United-supportere å revurdere sin tilbakevendende misnøye med Pogba?

Les: Real Madrid lover at ingen kjøper Haaland